Welkom terug

19 augustus 2021

Beste ouders/verzorgers,

Na een welverdiende vakantie kijken we ernaar uit om de kinderen maandag weer te kunnen verwelkomen op ons Kindcentrum.

Corona maatregelen

Het onderwijs en de opvang gaan van start met vrijwel dezelfde coronamaatregelen als voor de zomervakantie. Specifiek voor ons Kindcentrum betekent dit het volgende:

• Ouders/verzorgers zijn weer welkom op het plein;
  • Ouders/verzorgers zijn uitsluitend op afspraak welkom in de school, zodat we de 1,5 meter afstand tussen volwassenen kunnen waarborgen;
  • In de bijlage van dit bericht vindt u een brief namens het bestuur van Plateau en de nieuwste beslisboom die wij hanteren (schematische vertaling van de RIVM richtlijnen).

Schooltijden
Vlak voor de zomervakantie heeft u kunnen lezen dat we vanaf dit schooljaar met nieuwe schooltijden starten.
Iedere ochtend zijn de deuren geopend vanaf 8.15 uur, om 8.20 uur beginnen de lessen.

Maandag      8.20-14.15 uur

Dinsdag        8.20-14.15 uur

Woensdag    8.20-12.30 uur

Donderdag   8.20-14.15 uur

Vrijdag          8.20-14.15 uur

Deze week ontvangt u van de leerkracht(en) van uw kind(eren) nog eventuele aanvullende informatie over de groep van uw zoon/dochter.

We wensen iedereen een fijn weekend en tot maandag!

Met vriendelijke groet,

Alys Scholing & Carolien Haverkort