Programma Sportweek Assen krijgt steeds meer vorm!

26 augustus 2021

Over een kleine twee weken opent de sportweek Assen tijdens de 4Mijl Assen. De Week van de Sport Assen wordt gehouden van 11 tot en met 26 september.

Bewegen is enorm belangrijk!

Tijdens de sportweek kunnen kinderen ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn door mee te trainen, een open training te bekijken, demonstraties te zien of mee te doen met een clinic. Bijna alle sporten in Assen komen wel voorbij deze week: volleybal, dansen, (kinder)yoga, wielrennen en fitness zijn maar een greep uit alle sportverenigingen die deze week de deuren openzetten. Op Week van de sport (http://www.assensportstad.nl) zijn alle activiteiten te vinden, de website wordt nog tot aan de week van de sport bijgewerkt.

Mocht u meer informatie willen over de sportweek Assen neem dan contact met ons op.

Niels van der Weerd: coördinator Week van de Sport Assen: niels@vdwmanagement.com

Documenten