Nog even aandacht voor de lampionnenshow

9 november 2021

Vanavond is het zover, de lampionnenoptocht!

Zoals jullie hebben kunnen lezen in een eerder bericht met uitnodiging organiseren we vanavond een lampionnenoptocht met de kinderen van ons Kindcentrum. Ook de peuters lopen vanavond mee.

Nu is het een hele organisatie en daarom nog even een paar aandachtpunten om het veilig en overzichtelijk te laten verlopen.

1. Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets. De bewoners van de straten zullen hun auto's in de straten hebben staan en dus zal er weinig plaats meer zijn voor andere auto's. Parkeervergunningsgebied en tevens betaald parkeren in het gebied.

2.De optocht begint om 18.30u.de kinderen worden voor die tijd in de klas verwacht. Behalve de kinderen van groep 3. Daar zijn andere afspraken mee gemaakt. Hierna kunnen de ouders een plekje zoeken langs de route.

3.De kinderen van ons Kindcentrum lopen de optocht onder begeleiding van hun leerkracht(en). Met als uitzondering de peutergroep, hier lopen de ouders met hun peuter mee en bij de groepen 1 en 2 mogen de klassenouders mee lopen.

4.Alle andere ouders mogen een plekje zoeken langs de route.

5.Nu hebben we ook geluiden gehoord over moeten kiezen tussen kinderen binnen het gezin. Maar dat hoeft niet echt hoor. De peuters en groepen 1/2 lopen de Prinses Irenestraat op en neer en gaan dan naar het plein met de leerkrachten. Daar waar zijn het plein op gaan komen de andere groepen ook dus dat is ook een kijkplek.

6. Als alle kinderen weer op het plein zijn , ze hebben een vast plek, kunnen de ouders een plekje zoeken op het plein

7. We sluiten de avond af met een gezamenlijk lied en daarna mogen de kinderen bij de leerkrachten worden opgehaald.

En tot slot...We hopen op een mooie lampionnenoptocht met stralende gezichten en lampionnen en iets lekkers natuurlijk!

Vriendelijke groeten namens het team, Monique Nomden