Koningsspelen 2022

14 april 2022

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Vrijdag 22 april is het weer zover, de dag van de koningsspelen! Deze dag gaan wij ook vieren op IKC Emmaschool. De kinderen worden om 8.20 uur verwacht in de klas. Van daaruit gaan de groepen naar het plein voor de gezamenlijke opening. Hier mag u als ouder bij zijn! Wij willen u wel vragen plaats te nemen achter de kinderen.

Naast het fruit eten en de lunch hebben wij deze dag ook een ontbijt op school. Wij willen u vragen uw kind een gezond ontbijt mee te geven naar school. We vullen dit aan met brood/beleg uit de koningsspelendoos en daarom vragen wij u uw kind ook een bord, mes en beker (voorzien van naam) mee te geven naar school. De kinderen mogen natuurlijk in oranje/rood-wit-blauw verkleed komen! We zetten een klim en glijbaan op het plein en we zullen oud Hollandse spelletjes doen, dus graag wel kleding waarin de kinderen goed kunnen bewegen. Nu nog hopen dat het weer meewerkt en dan wordt het een fantastische dag! Wij hebben er zin in!

Team IKC Emmaschool.