De ┬┤VVN Zomerchallenge┬┤

11 juli 2022

De 'VVN Zomerchallenge' in Drenthe gaat van start in de zomervakantie! Veilig Verkeer Nederland daagt alle opa's, oma's en (klein)kinderen in Drenthe uit om in de zomervakantie samen zoveel mogelijk te fietsen.

Samen fietsen is namelijk gezellig, goed voor je gezondheid en voor kinderen is het belangrijk om veel fietservaring op te doen in het verkeer. De Zomerchallenge bestaat uit drie verschillende opdrachten die je tijdens het fietsen uitvoert. Je ontwerpt een fietstocht, sprokkelt plaatsnamen en maakt een verrassingsfietstocht.
Dat kan gemakkelijk in je eigen omgeving, op een moment dat je zelf kiest.
De opdrachten zijn gebundeld in een speciaal boekje. Onder de deelnemende families die alle uitdagingen hebben gedaan, wordt een dagje uit in Drenthe verloot!

Opgeven? Ga naar: VVN Zomerchallenge

Documenten