Dag allemaal!

15 juli 2022

Hallo allemaal,

Dan is het zover, het schooljaar zit er (bijna) op en voor mij ook als juf op de Emmaschool.
Ik neem alle mooie, fijne en dierbare herinneringen met me mee, die zal ik nooit vergeten. Ik heb genoten van het zien groeien van de kinderen en de fijne contacten met de ouders. Hoe bijzonder is het geweest dat je de kinderen van oud-leerlingen in je klas hebt gehad. Dat je de school hebt zien groeien, samen met ouders fantastische activiteiten hebt kunnen organiseren. Feesten, jubilea, Colorrun, Oudermusicals, OR- verwendag, Fancy-fairs, thema-markten, kleintje TT op het plein, Circusfeest, drumworkshops en nog veel meer hoor. Ik ben maandag en dinsdag bij alle klassen langs geweest met een kleine traktatie, heb heel gezellig met de groep en hun ouders afgesloten tijdens een picknick op de Brink met waterpret en natuurlijk ook een ijsje. Woensdag de meeste collega's gedag gezegd.
Ik ben de afgelopen dagen enorm verwend met lieve woorden, kaartjes, cadeautjes, knuffels, bloemen, tekeningen en als "kers op mijn Emmataart" een ballonvaart!

Lieve allemaal, bedankt voor alle mooie momenten en het vertrouwen in mij. We komen elkaar wel weer tegen. Voor nu een hele fijne zomervakantie.
Enne...ik laat het weten als ik in de luchtballon stap!

Lieve groet, ( juf) Monique Nomden.