Welkom op onze nieuwe website

27 september 2018

Kindcentrum Emmaschool heeft een nieuwe website. Hier vinden jullie naast onze nieuwe huisstijl, ook alle informatie over ons kindcentrum, ons onderwijs en de opvang.

Ook plaatsen we hier het laatste nieuws rondom de Emmaschool. We hopen dat jullie er net zo blij mee zijn als wij. Vanaf 1 januari kunnen ouders ook gebruik maken van ons nieuwe ouderportaal: Mijn School. Binnen dit portaal komen groepspagina's, fotoalbums, berichtenbox, intekenen voor oudergesprekken etc.

We houden jullie op de hoogte!