Kerstviering geslaagd!

21 december 2018

Heerlijke kersthapjes, mooie kerstkleding,  muzikale optredens, grappige toneelstukjes, kersthoge hakken, een gezellig kerstcafé en heel veel lichtjes. Op de Emmaschool werd het kerstfeest uitbundig gevierd en de kinderen en ouders hebben er van genoten. Een hoogtepunt is altijd het mini-concert van de kleuters op het plein van de Zonnebloem, dat met groot applaus werd afgesloten.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor de bijdrage aan deze gezellige avond.

Een speciaal woord van dank is er voor alle ouders, die meegeholpen hebben met de op- en afbouw van alle versierselen, de CuMuCie en  onze Event Manager Roelina. Ook worden de betrokken bedrijven bedankt voor hun hapjes- en drankjesbijdrage !