Groep 1-2c

4 maart 2019

Spelen in de zand-waterbak!

Vandaag was het stormachtig weer en sommige kinderen van groep 1-2c  waren zelf net zo onstuimig als het weer...

De kinderen hebben niet zo'n last van wat volwassenen 'slecht weer' noemen en dus hebben ze heerlijk buiten gespeeld in de wind en... in de zand-waterbak!

Bijna de hele groep vond het machtig interessant om geultjes te maken en te zien hoe het water gaat stromen. Het spelen zorgde voor verrukte en enthousiaste uitroepen en mededelingen over wat er allemaal gebeurde of er werden voorspellingen gedaan over wat er nog zou gaan gebeuren. Zo werden er dijkjes en dammen gemaakt en ook weer doorgebroken.

En ja... daarbij werden er wel eens wat kleren en schoenen nat en vies... maar wat hebben ze weer veel geleerd vandaag en wat een lol hebben ze gehad in de zand-waterbak! Hopelijk lost de wasmachine het verder thuis op.... ;-)