Taalles groep 5

17 april 2019

Groep 5b heeft tijdens taal geoefend met het schrijven van een stukje tekst voor op de website. Het was hard werken, nadenken, strepen, opnieuw beginnen en uiteindelijk leren om te typen in Word. Met trots presenteren zij hun stukjes tekst.

Dit zijn de belangrijke dingen van LTC. Allereerst vertrouwen is het. Belangrijkste concentratie op de bal vervolgens plezier het gaat niet om het winnen. Een trainer is ok belangrijk anders duurt het heel lang voor. je het kunt. Tensloten een kieper anders gaat de bal er heel snel in.

Tristan

Slide doe ik graag.

Score wil me hele team.

Rennen doe je op het voetbal velt.

Publiek gaat juichen als ik score.

Schouder duwen kan ik wel

Bal trappen kan ik wel

Tim D

-----

Ik ben Joeri. We gaan een wedstrijd spellen. En ik speel  bij ACV. En allereerst score ik  en

Ten slotte score ik nog een keer ten slotte is de .  wedstrijd afgelopen 2-1 gewonen.........

-----

Elke woensdag ga ik naar circus. Ik oefenen met een goed tempo. Stel je voor dat ik bij de artiesten zit. Allereerst kon ik niks ik moest nog veel oefenen. Vervolgens kon ik

Elin

-----

Op woensdag ga ik naar de bonte vever. Elke week. Ik ga nog voor diploma a. ik kan al heel goed zwemen. De schoolslag oefen ik nog. Maar de rugkrol kan ik al goed. Net zoals de borst-                        krol.

Marina

-----

Ik ben Jelle en dit verhaal gaat over ACV. ACV is een voetbal club . bij ACV hoort een trainer.

En allereerst is de trainer een hele goeie trainer want hij leert ons heel veel.

vervolgens .na de wedstrijd zweet je ook heel vaak en je hebt een bal nodig en een bal moet je in het doel schieten. En de spelers zijn ook belangenrijk omdat als er geen spelers zijn dan kan je niet voetballen. En tenslotte zijn de spelers heel goed en de namen zijn van mijn team zijn mats, jordi ,jelle,zepp,delin en wilhiam

-----

Judo is een sport allereest als je op judo wilt gaan heb je een trainer nodig een moet ook samenwerk vervolgens moet je een tegenstander hebben omdat je geen tegenstander heb dan kan je niet judowen

Yury

-----

Arowak dance centre daar dans ik

Als eerst doen we de namen lijst. Vervolgens doen we de warming-up.

Tenslotte doen we de dans. Mijn meester heet Ramon.

Hij is heel aardig en hij kan heel goed dansen.

Loïs

-----

Ik ga het hebben over mijn sportclub. Ik zit op voetbal dat vindt. Ik een leuke sport ik voetbal ik heel veel der mee vervolgens heb. Wedstrijd we staan 3-2 voor allereerste gaan we weer met de wedstrijd gewonnen 4-2 toen was het ten slotte ging ik slapen.

Mats

-----

Allereerst fiets ik zaterdag naar de bonte wever. Als ik ben aangekomen verzamelen we in een groepje. We spreken af wie eerst gaat zwemmen. Dan doen we de schoolslag. Het doel is om certificaat of om een diploma te halen. Door de weeks zwem ik ook. We fietsen in een snel tempo naar de bonte wever. We gaan meestal borstkrol of rug krol zwemmen. Vervolgens verzamelen we in een groepje. Het doel is om snel te zwemmen. Tensloten zeggen we dag tegen onze trainster en we zijn klaar. Dan gaan we lekker naar huis.

Evi

-----

Ik speel graag gitaar. Ik doe dit bij Gitaarschool assen. Het is dus in assen.

Allereerst ga ik naar binnen. Vervolgens pak ik mijn gitaar. Ik pak mijn gitaarboek en ten slotte kan ik beginnen.

Tim N

-----

Hoi ik zou als allereerst even voorstellen wie ik ben ik ben Mees. Mijn hobby is voetbal. ACV Het belangrijkste van voetbal is samenwerken, plezier hebben en doorzetten. Ik voetbal op een voetbalveld. Als ik alleen thuis ben dan ben ik zelden aan het voetballen. Als ik heb gevoetbald ga ik vervolgens douchen. Ik win soms en verlies soms.ik ben aldoor aan het voetballen. Tenslotte zeg ik tegen mijn teamgenoten goedgedaan en je zweet ook heel erg.

-----

Ik zit op de Malu dance company. Het is er leuk. Ik heb een lieve  dansjuf  ze heet  Malu .We doen   als allereerst doen we een warming up .  Vervolgens doen we de mix voor konings dag .De liedjes zijn :Takie takie miljoner kom er bij van kinderen voor kinderen . We hebben ook pauzes voor drinken en zo soms doen.We doen soms  een ander dansje zoals : de pasta pas ,triler

Izzy

-----

Allereerst ga je naar ballet. Vervolgens trek je daar je danspak aan. Ten slotte zet de dansjuf de muziek aan. Dan ga je de pirouette oefenen. En je gaat allemaal in hetzelfde tempo.

Valeria

-----

Ik ben Boaz. Ik vind voetbal leuk. En ik voetbal bij ACV. En lk vindt dit belangrijk. Balbezit, keeper, goal, inzet, druk, over paasen, score en discipline. En dat was het.

-----

Ik zit op judo. Daar heb ik een witte en geen slip. Allereerst trek ik mijn pak aan ten slotte ga ik naar ASHI. Daar kan je ook jui jitsu doen . Het is een vechtsport.

Joep

-----

Allereerst judo is met wedstrijden en toernooien. En met judo vertrouwen elkaar. vervolgens werken we samen ten slote het is gewoon een leuke sport.

Thom

-----

Mijn sport is BMX en daar ga ik jou wat over vertellen: We trainen altijd op de baan bij het stadsbroek. Bij slecht weer ga ik er zelden heen! Dat vind ik wel jammer. Bea is de sponsor en siger mijn trainer.Hun zorgen dat ik k

Joost

bombarie

Als eerst loop ik er heen. Vervolgens kleed ik me om.

En dan doen we de warming up . En dan gaan we aan de muur zitten .en dan gaan we kogel lopen,

Jente