De Monkey Fun Run

10 mei 2019

Vandaag was het dan zover, de dag van de Monkey Fun Run!

Kinderen hebben van alles gedaan om geld in te zamelen voor het goede doel; de dierenambulance. Zo hebben ze flessen ingezameld, klusjes gedaan of sponsoren gezocht voor de Monkey Fun Run. De grote dierenambulance was de hele dag op school, zodat kinderen een kijkje konden nemen in de dierenambulance. Daarnaast is er door alle kinderen actief meegedaan aan de Monkey Fun Run, waar plezier en eigen vaardigheid centraal stonden. De kinderen hebben over een touw gelopen, zijn door een buis gekropen, onder netten door gekropen en hebben gelopen over een evenwichtsbalk waar water onder zat, wat voor sommige kinderen een nat pak opleverde. Verder is er geschoten met verf op blikken en kon er aan verschillende dingen geslingerd worden met als doel het bereiken van de overkant. De kinderen hebben genoten en kregen na afloop een appel en konden water drinken naar behoefte. We kijken terug op een geslaagde dag, waarin de kinderen het bedrag van € 2790, 35 opgehaald hebben voor de dierenambulance. De vrijwilligers waren erg blij met dit bedrag en hebben aan de kinderen laten zien wat ze voor dit bedrag willen gaan kopen (nieuwe hokken voor de locatie Assen en een speciale kooi voor de opvang van roofvogels). Tot slot wil het team en de OR iedereen bedanken die een bijdrage geleverd heeft aan het laten slagen van deze dag!