Avondvierdaags: Veel wandelkilometers en 1e prijs!

26 mei 2019

De Avondvierdaagse zit er weer op. Bijna 300 Emmaschool-kinderen hebben 4 dagen of 1 dag 5 of 10 kilometer gelopen. Wat een mooie prestatie en allemaal gefeliciteerd met de prachtige medaille!

De intocht was fantastisch met mooi verklede astronauten en buitenaardse wezens. Het zag er prachtig uit! Langs de route was er ook veel applaus te horen.

Aan het einde van de avond konden we de eerste prijs als best verklede school ophalen en dat is ook een felicitatie waard voor iedereen.

We bedanken de Ouderraad voor de goede organisatie en alle meelopende ouders voor de begeleiding onderweg.